Om oss

Affärsconsult Sverige AB

Affärsconsult startades 1985 av Kenth Larsson, då som en enskild firma. Redan efter en månad anställdes en servicetekniker och efter sex månader ombildades firman till ett aktiebolag. Verksamheten består av försäljning och service av kassasystem, electronvågar, restaurangsystem och sedermera butiksdata samt kassaskåp/dokumentskåp och tillbehör samt egen service.

Vi är idag marknadsledande i Mellansverige och tänker så förbli, då vi ser möjligheter i dagsläget och företaget utvecklas positivt. En av våra största tillgångar på marknaden är vår möjlighet att genom helt egen kraft finansiera våra kunders behov. Vår fokus är av god kompetens, vilket är kunden trygghet.

Affärsconsult är en långsiktig samarbetspartner med över 105 års erfarenhet och kompetens.

Vår affärsidé är att ha bra produkter till bra priser, kunden ska känna att vi finns för dom och att vi finns kvar på marknaden även i framtiden. Vår ambition är att tillhandahålla de senaste och bäst fungerande produkterna på marknaden. Auktoriserad service ger oss möjlighet att erbjuda service på alla modeller av kassasystem, restaurangsystem, elektronvågar och butiksdata.

Vi på Affärsconsult har lång erfarenhet av olika kassasystem och oavsett vilken bransch ni verkar inom så kan vi hjälpa er med en lösning som passar perfekt för både dig och din verksamhet. Alla våra produkter uppfyller de bestämmelser som regering och skatteverket har fastställt. Vi jobbar alltid med de senaste hård- och mjukvarorna.

Oavsett om ni är stora eller små så står vi till er tjänst för att tillgodose era behov. Kort sagt vår kunskap – ER trygghet!

Kenth Larsson

Kontakt

Affärsconsult Sverige AB
Trädgårdsgatan 22a
702 12 Örebro

Tel: 019-18 45 70
info@affarsconsult.se

Karlstad
054-21 01 22

Skövde
0500-41 02 10